Nu är delarna hemma....

Hämtade hem de nylackade mc-delarna idag! Så nu står de i garaget och bara väntar på att bli återmonterade! Lacken var ännu bättre i verkligheten, hade ju bara sett dem på bilder förut.
Idag blir det väl inget monterande, blir inte mycket tid kvar när man kommer hem från jobbet. Får se om det kan hända något imorrn!
Är tvungen att lägga in en favorit i repris....nämligen den nya outfiten
 
Hare gött!
 
 // Karin

Tårögd...tänk att något kan vara så fiiint......

 
 
Bilder lånade av Toyan (motiv på bilden är min lilla pärla som fått sig ett lyft)
 Kika in på www.paintbytoy.blogspot.se  helt otroliga arbeten!
 
Idag har jag tvättat och putsat min hoj så att allt ska vara fräscht när jag får hem tank och skärmar. Kan tänka mig att jag vill montera på direkten då....:D
Är så himla lycklig över att det blev så snyggt! Har dock inte sett detta i verkligheten är utan lånat bilderna av Toyan.
 
Ha en riktigt bra vecka allesammans!
 
 // Karin
 
 

Glad som ett barn på julafton......

 
Var hos lackeraren idag för att kika på den andra färgen han hade blandat till efter mina önskemål. Var nästan säker på att bli lite besviken. Jag hade hittat färgen nu på nätet så med mig hade jag en utskrift så han skulle veta åt vilket håll färgen var. .....
MEN !!!!!
När jag kom in genom dörren och vi bort till den tavla där de större proverna hänger, dvs provlackeringsytor, så ser jag meddetsamma att DET VAR MIN FÄRG
 
Blev glad som ett barn. Färgen var nästan som den jag hade med mig på papper, utskriven. Men, det han hade lackat var så mycket snyggare.!!
 
Är så himla glad. Något annat som är lite kul är att absolut ingen annan har just denna färg eftersom han har provblandat detta själv.  Från början när vi kom till lackeraren fanns det 36.000 färger att välja bland. Nu finns det 36001 färger.....
 
Kanske blir det även klart under nästa vecka...
 
Hare gott!
 
 // Karin
 

Inte riktigt nöjd....

Var hos lackeraren idag och kikade på en provlackerad yta med den färg som jag trodde på i lördags.
Men, njae....jag var inte nöjd med den.
Så på fredag blir det en ny tur för att kika på en annan provlackad yta med en annan färg,,,
 
Hualigen, tänk ifall jag aldrig blir nöjd .......
 
 // Karin

Nu är det försent......

...Nu äre för sent att ångra sig !
 
Nuvarande färg, eller den färg som var på hojen är borta. Slip, lite fix, och så våtslip.
 
Idag var det dags för besök hos lackeraren. Dels för att välja ut färg/färger men sedan också hur lacken/lackerna ska ligga.
 
Kan ju säga att jag hade helt klart för mig innan vi åkte vilken/vilka färger jag ville ha. Efter att ha studerat kanske 36.000 färger var jag inte säker längre. I huvudet hade jag en mix av alla färger......!!
 
Kom fram till en färg men är inte hundra. Lackeraren kommer att blanda till färgen och provmåla lite så att jag kan se på en större yta än de små färgprovsbitarna man bläddrar mellan. Får se senare i veckan hur den blir.
 
Gällande hur lacken ska ligga tror jag att jag kommer bli mycket nöjd. Som tur är så har ju lackeraren lackat en del hojar innan och tänker på hur linjer och former ska följas. Kommer bli kanon!
 
Så, här är delarna på väg till omlack.
 
 
 // Karin

Lite vinterprojekt med lilla pärlan....

Då var det bestämt...och till och med påbörjat.
Omlackering av min motorcykel
 
 Jag har för ett tag sedan varit rejält förkyld och fick då som plåster på såren en rejäl efterhängsen hosta.
Hade ingen ork till att vara med att plocka bort skärmar och tank för slipning.
Däremot var Conny så snäll så han har slipat tank, fram- och bakskärm. Dessutom svetsade han igen lite hål på bakskärmen där gamla baklyset har suttit.
 
Nu är det dags för grundfärg, vilket han kommer fixa på "lediga stunder" på hans jobb. Dvs lunchrasterna kommer gå åt till detta. Efter det är det dags för våtslipning, vilket jag har sagt att jag gärna vill göra. Vill ju faktisk göra lite själv i detta projekt.
 
Förhoppningsvis blir det en tur till lackeraren i helgen för att hitta den rätta färgen/färgerna som jag vill ha. Är inte helt klar över hur färgerna ska ligga heller. Förhoppningsvis får vi lite bra input. Lackeraren som ska lacka lackerar en hel del motorcyklar så han kan nog komma med en del tips och ideér.
 
Lite bilder från detta projekt kommer vad det lider....
Så här såg den ut innan jobbet påbörjades ♥
 
 
 // Karin

RSS 2.0