Säsongens sista mc-tur ?

 
I helgen blev det nog den sista turen för i år. Kylan kryper allt närmare men framför allt så ska det nog troligtvis, om allt blir som planerat, modifieras en del på min hoj.
Tog med oss kameran inför sista turen för att få lite höstbilder...
 
Bråviken i bakgrunden. Hade lite otur med solen som låg rakt mot kameran men å andra sidan så är det ju härligt att se solen, den har vi inte sett för mycket av...
 
 
 
 
Lite höstigt.....
 
 
Mera solsken  :)
 
Något helt annat.
I våras planterade jag en melonplanta i mitt växthus. Var lite nyfiken på om det skulle bli något av den. När den väl var inköpt stod det att man skulle polinera plantan själv för att få den att ge frukt.
Redan där var det liksom dömt att jag skulle misslyckas. Men så fort jag såg lite blommor på plantan var jag där med en tops och duttade. En dag när jag kom ut i växthuset såg jag en pytteliten liten liten "sak" som såg ut att kunna vara en början till en melon. Spännande :)
 
Försökte vårda denna ömt men tyvärr var det lite för lite värme i somras så tillväxten var seg.....
 
När frukten var stor som en tennisboll vågade jag inte ha den kvar i växthuset längre. Vi var nu i slutet av september och det var ingen värme alls. Tog in frukten för att se om den kunde mogna till inomhus.
Det kunde den, men jag borde nog ha tagit in den lite tidigare för den hade börjat mjukna till. Men men , det blev en liten honungsmelon i alla fall.
 
Avslutar inlägget med en lite bild på vår allas favorit här hemma. Martin-bubben så´klart
 
 
Hare gött i höstmörkret!
 // Karin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0