Nu är det trist...

Om jag ska tänka på något positivt så börjar äntligen min förkylning att ge med sig. Idag är jag mycket bättre.

Lite trist är det dock. Pratade med Conny nyss och nu ser det inte ut som om han kommer hem förrän i slutet av april eller kanske rentav att han missar 1 maj turen...

Det känns extra trist eftersom jag inte har varit på jobbet på fyra dagar nu. När man är där så går dagarna så mycket fortare. Vilken tur man har som har ett jobb. Vet inte vad jag skulle fördriva dagarna med annars.

I morgon hoppas jag på fint väder. Då kan jag ta ut otorcykeln och tvätta och putsa den igen. Fast det är klart, jag har ju inte kört en meter med den sedan förra gången jag tvättade den....Ja, ja. Välputsad blir den ialla fall.
Är lite rädd för att jag ska ha tappat det jag hittills har övat på. Hoppas det sitter kvar.

Tänkte avsluta med att på söndag den 29 april står det just nu på klart.se att det ska vara en max temp på 24 grader VARMT !"!!!
// Karin

Tvättad och körklar !

Idag var det härligt väder och jag passade på att ta ut motorcykeln för att tvätta och putsa lite.

Gick ialla fall bra med att få ut den.

Har tvättat och torkat med sämsskinn.
Skinande ren :D. Nu ska den få stå ute en stund och lufta lite....// Karin


Fint väder

Fint väder idag men ingen övningskörnings lärare hemma...
Funderar på om jag skulle ta en sväng ner till garaget och putsa upp pärlan lite. Conny fick ett bilschampo i födelsedagspresent av hans vän, schampot skulle tydligen vara jättebra. Ja, ska nog ta en tvätt och prova.

Undrar bara om jag klarar av att ta ut mc´n själv. Men det borde väl gå. Får se om det kan bli ett foto när den är tvättad och klar.

Hare gott!

// Karin

Glad Påsk !Så var det dags för Påskfirande.

Snö var väl inte direkt vad jag hade önskat mig men eftersom Conny inte är hemma och det ändå inte kan bli någon övningskörning med motorcykeln så spelar det väl ingen roll...

Gårdagskvällen spenderades med att plocka undan här hemma. Idag blev det riktig storstädning med allt vad det innebär. Tvättmaskinen har gått varm hela dagen. Så skönt att få lite ordning & reda ibland.


In till stan för att handla och kvällen har spenderats med att göra lite gubbröra, jansson, räkomelett mm. Egentligen hade jag inte tänkt att göra någon påskmat men blev sugen på det ialla fall. Bjöd in mamma på lite mat tillsammans med mig, Emma, Sanna och Emil ( Sannas kille) imorgon.

Conny är iväg och jobbar förstås, där det är lite varmare. Där är det inga minusgrader, ligger närmare plus 30 grader....Fick ett kort på mailen idag. Ser ut som om de ska gå ner för landning....


Ha en riktigt bra & Glá Påsk på er !

 // Karin


Martin 7 år...Grattis lilla bubben...!

Idag firar vi Martins 7-årsdag!

Jag är så glad att vi fick den äran att få just Martin till vår flock! Kalaset blir det senare ikväll med paket förstås. Martin älskar att få öppna paket. Får se om jag hinner få fram kameran den här gången ;).

Här är Martin som liten, liten valp.
Nybadad före hämtning....Foto taget av uppfödarmatte Katarina.Hej-då kramen med uppfödarmatte....Hemma i Kolmården. Martins egna lilla myshörna....Att gräva gillades även som liten.Lite sprallig som liten.......och även nu....
Ja, det är världens snyggaste, snällaste, raraste, gosigaste Martin,   Vändstigens Miracle Of Martin

Snart blire paketöppning :D

Jag vill inte passa In....Jag vill passa På !

Jag vill inte passa In....Jag vill passa På ! Känns som en ganska bra tanke...?

Det är bäst att passa på medans man kan. Tror jag fick en sådan känsla när jag ganska impulsivt bestämde mig för att lära mig att köra motorcykel och köpte min egen också.

Skjut inte upp det du kan göra idag.... Ja, så ska jag försöka tänka hädanefter. Om det är roliga saker förstås...

Idag då blev det inte heller någon övningskörning. Ganska stressig dag på jobbet eftersom det genom jobbet även blev en tur till Kumla för att besöka en av våra kunder.
Tillbaks på kontoret vid 14 tiden och då kändes det som om jag inte ens hade börjat arbeta än. Blev att printa ut en hel del nya jobb som kommit in via mailen....för att fylla på högarna på skrivbordet. ja,ja det kommer ju fler dagar...

Sedan blev det en födelsedagsmiddag på Världens Bar för att fira Conny som blev 45-år idag. Grattsi ännu en gång. Väl hemma fick vi besök av våra vänner Marie & Fredrik, lite fika och prat förstås. Alltid kul :D.

Därefter en snabb.bastu och in i duschen. Sista-kiss rundan med Martin är även den avklarad och nu är det snart sovdags så man förhoppningsvis får lite nya krafter inför morgondagen...

Jag hoppas hoppas hoppas på lite mer värme den här veckan, skulle så gärna vilja ut och mc´a lite....


Hare gott !

 // Karin


RSS 2.0